Bodøsjøen Park - UTSOLGT!

En bolig i Bodøsjøen Park er en bolig for fremtiden. Området i Bodøsjøen er unikt på mange måter og vi mener det er det mest sentrale nyboligområdet for barnefamilier i Bodø.

Utsolgt!
21.11.201715:44 mathias@bodosjoenpark.no
For mer detaljert oversikt over boligene se her


Våre meget populære eneboliger i rekke kommer snart for salg i Bodøsjøen Park. Nå har du muligheten til å sikre deg bolig i Bodøs mest barnevennlige område. Husene vi presenterer er kvalitetshus for den moderne og fremtidsrettede familien. Det er lagt stor vekt på arealeffektivitet, gode planløsninger og uterom med flere lekeplasser i nærområdet.

1. etasje
Inngangspartiet til huset er i direkte tilknytning til carporten på bakkeplan, noe som er meget praktisk med tanke på inn- og utlossing av huset. Vindfanget er flislagt med varme i gulv. Meget praktisk med bad og toalett i direkte tilknytning til inngangspartiet. Videre kommer du inn til kjøkken og stue. Her får du masse gjennomgående lys og god romfølelse. Kjøkkenet er meget god utbygd og har godt med lys og arbeidsforhold. Lun og koselig stue med store vindusflater og skyvedør ut til hagen.

2. etasje
Et stort flott flislagt baderom med god plass, og egen vaskeroms nisje med plass til vaskemaskin, tørketrommel etc. 3 gode soverom, 1 stort foreldre rom, samt 2 flotte barnerom.

3. etasje:
Her ligger forholdene virkelig til rette for en koselig og populær loftstue som kan brukes til multimedierom, arbeidsrom, lekestue eller et skikkelig fristed . Store vindusflater og ekstra takhøyde ut mot takterrasse gir en fantastisk rom følelse. Utgang til en vestvendt takterrasse med meget gode solforhold og flott utsikt. Det er flere alternativer på planløsning- kontakt selger for forslag!

Området Bodøsjøen

I umiddelbar nærhet ligger barnehager, skole, lekeplasser og butikk. Samtidig som Bodøsjøen ligger sentralt er det også en rolig plass med flotte friområder, turstier, fjæra og havet som nærmeste nabo. Det er trygge omgivelser i Bodøsjøen - spesielt for barn.  På denne måten vokser tilbudene i nærområdet i takt med de behov din familie har.

Bare et kvarters gange fra Bodøsjøen Park ligger City Nord - nordlands største kjøpesenter med butikker og tilbud for alle. Rett ved siden av ligger Nordlandshallen, Bodø Spektrum, Bodø Storsenter og Trekanten kjøpesenter. Herfra er det kort vei til sentrum. I tillegg er kollektivtilbudet fra Bodøsjøen er meget godt, og du har køfri kjørevei til jobb, butikker og fritidsaktiviteter.

Bodøs mest populære nyboligutvikler for barnefamilier, Bodøsjøen Eiendom AS, har de siste årene bygget tilsammen ca. 130 boliger og mottakelsen har vært veldig god og tilbakemeldingene likeså. Barn, ungdom og voksne trives i Bodøsjøen Park som er både et sosialt og trygt nabolag. Ungene har alltid noen å leke med og skoleveien er trafikksikker uten kryssing av veier.

, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox