Voll 2 - Delfelt B3 |

Velkommen til Bodøsjøen Park Voll 2! Som i Voll 1 har vi her også lagt alt til rette for at du skal kunne enkelt skape huset ditt om fra en bolig til et hjem, og er du tidlig ute kan du være med å forme din egen bolig. Sammenlignet er det ikke store forskjeller mellom boligene i Voll 1 og Voll 2, arealet er det samme og eneste forskjell er plasseringen av carport og platting i forbindelse med å skape den beste løsningen mellom boligene og terrenget. Dette medfører at inngangspartiene havner på forskjellige plan som igjen endrer noe av planløsningen videre i boligene.

Utsolgt!
31.05.201712:10 mathias@bodosjoenpark.no

Plan 1:
Vindfang med varmekabler, et romslig soverom, et nydelig flislagt baderom og en flott tvstue som kan være et fint samlingspunkt for familien. Det vil være teknisk bod i første etasje og en utvendig sportsbod i overbygd carport.

Plan 2:
En flott stue med flere møbleringsmuligheter og et pent adskilt kjøkken med stor plass til spisebord. Etasjen har store vinduflater ut fra stue og kjøkken mot fellesområdet med muligheter for egen platting. Fra stuen vil man også ha en stor terrasse over carport som ligger vendt mot sør og mot solen, dette sikrer etasjen mye gjennomgående lys og mulighetene er lagt til rette for flotte stunder på utearealene.

Plan 3: 
I tredje etasje er det tre soverom og hvor hovedsoverom har egen terrasse. I tillegg er det et flott baderom som ligger i nær tilknytting til alle soveværelsene.

Er man tidlig ute så kan man være med på å forme sin nye bolig. Det er flere alternativ på planløsninger - kontakt selger for forslag.

Standard

I Bodøsjøen Park har vi lagt stor vekt på fremtidige kvaliteter og løsninger, og prosjektet gjennomføres etter nye tekniske forskrifter. 


Standardleveransen kommer med høy kvalitet som f.eks:

- Enstavs parkett i alle oppholdsrom.

- Flott kjøkken og baderomsinnredning fra Sigdal.

- Downlight i tak (6 stk. i standard leveranse).


Kvaliteter som også bør nevnes:

- Økt isoleringsverdi i yttervegg (20 cm), tak (40 cm) og gulv på grunn (20cm).

- Bedret lydisolering mellom husene.

- Varmepumpe - luft til luft.

Husene leveres med balansert ventilasjon med rotorveksler som gir svært høy gjenvinningsgrad. Dette medfører betydelig reduserte kostnader knyttet til oppvarming. 

Det leveres også underjordisk løsning på søppelsortering.

Kjøkken | Bad | Garderobe

Kjøkken leveres fra Sigdal Studio og her vil det være mange valgmuligheter på farger, fronter, benkeplate, håndtak osv. Baderomsinnrending leveres også fra Sigdal Studio med et hav av muligheter. Alle soverommene vil bli levert med garderobeskap.

Nærmiljø

På et høydedrag i vakre landlige omgivelser bygger vi Bodøsjøen Park. Dette er et nytt boligområde med vakker utsikt til børvasstindene og saltenfjorden. Herfra er det 100 meter til barne- og ungdomsskolen og 50 meter til nærmeste barnehage samt store friarealer og turområder. Det er lagt vekt på trafikksikkerhet og du har alle behov dekket med en godt utbygd infrastruktur. Sentrum er bare 5-10 minutter unna enten du foretrekker bil, buss eller sykkel.

En bolig i Bodøsjøen Park er en bolig for fremtiden og vi mener det er det mest sentrale nyboligområdet for barnefamilier i Bodø. I umiddelbar nærhet er en av Bodøs nyeste og mest moderne skole og flere barnehager i gangavstand. En Coop-butikk med søndagsåpent og kunstgressbane et steinkast unna. Lekeplasser og trygge lekeområder for barn i alle aldre. I tillegg har området noen av byens flotteste turstier - også tilrettelagt for barnevogn. På 5 minutter er du nede i fjæra og kan nyte en fin sommerdag på bergene. På denne måten vokser tilbudene i nærområdet i takt med de behov din familie har.

Bodøsjøen Park ligger bare et kvarters gange fra City Nord, Nordlandshallen/Bodø Spektrum og øvrige tilbud på Stormyra. Derfra er det heller ikke langt til sentrum. Kollektivtilbudet fra Bodøsjøen er meget godt, og du har køfri kjørevei til jobb og fritidsaktiviteter.

Bodøs mest populære nyboligutvikler for barnefamilier, Bodøsjøen Eiendom AS, har de siste årene bygget tilsammen ca. 130 boliger og mottakelsen har vært veldig god og tilbakemeldingene likeså. Barn, ungdom og voksne trives i Bodøsjøen Park som er både et sosialt og trygt nabolag. Ungene har alltid noen å leke med og skoleveien er trafikksikker uten kryssing av veier.

, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox