Voll 1 - Delfelt B2

Nøkkelferdig. Smak på ordet, kjenn på forventningen og drømmen om blanke ark. Dette er Bodøsjøen Park Voll 1! Her har vi lagt alt til rette for at du skal kunne skape huset ditt om fra en bolig til et hjem. Dette er våre nye hus i området med en litt annen innpakkning enn våre tidligere boliger. Et ekte kvalitetshus for den moderne og fremtidsrettede familien. Det er lagt stor vekt på arealeffektivitet, gode planløsninger og uteareal med flere lekeplasser i nærområdet.

Utsolgt!
31.05.201712:10 mathias@bodosjoenpark.no

Plan 1:
Vindfang med varmekabler, tre romslige soverom og et flott flislagt bad med dusj og wc. Utvendig sportsbod er å finne i overbygd carport.

Plan 2:
En flott stue med store vindusflater og balkong med rekkverk av glass sørger for fantastisk utsikt over fjellene og havet i sør. Delvis adskilt er et pent kjøkken med stor plass til spisebord, også her er det store vindusflater som sikrer etasjen gjennomgående dagslys. Fra kjøkken vil man også ha en stor terrasse over carport med utsikt over fellesområdene.

Sokkeletasje:
En meget god planløsning på sokkel med et stort soverom og eget bad. En flott stue så man enkelt kan fordele seg på boligen. Her vil man ha utgang til hage hvor man evetuelt kan bygge platting hvor man kan nyte lange dager i solen. Her er det i tillegg to boder hvor den ene er teknisk.

Er man tidlig ute så kan man være med på å forme sin nye bolig. Det er flere alternativ på planløsninger - kontakt selger for forslag.

Standard

I Bodøsjøen Park har vi lagt stor vekt på fremtidige kvaliteter og løsninger, og prosjektet gjennomføres etter nye tekniske forskrifter. 


Standardleveransen kommer med høy kvalitet som f.eks:

- Enstavs parkett i alle oppholdsrom.

- Flott kjøkken og baderomsinnredning fra Sigdal.

- Downlight i tak (6 stk. i standard leveranse).


Kvaliteter som også bør nevnes:

- Økt isoleringsverdi i yttervegg (20 cm), tak (40 cm) og gulv på grunn (20cm).

- Bedret lydisolering mellom husene.

- Varmepumpe - luft til luft.

Husene leveres med balansert ventilasjon med rotorveksler som gir svært høy gjenvinningsgrad. Dette medfører betydelig reduserte kostnader knyttet til oppvarming. 

Det leveres også underjordisk løsning på søppelsortering.

Kjøkken | Bad | Garderobe

Kjøkken leveres fra Sigdal Studio og her vil det være mange valgmuligheter på farger, fronter, benkeplate, håndtak osv. Baderomsinnrending leveres også fra Sigdal Studio med et hav av muligheter. Alle soverommene vil bli levert med garderobeskap.

Nærmiljø

På et høydedrag i vakre landlige omgivelser bygger vi Bodøsjøen Park. Dette er et nytt boligområde med vakker utsikt til børvasstindene og saltenfjorden. Herfra er det 100 meter til barne- og ungdomsskolen og 50 meter til nærmeste barnehage samt store friarealer og turområder. Det er lagt vekt på trafikksikkerhet og du har alle behov dekket med en godt utbygd infrastruktur. Sentrum er bare 5-10 minutter unna enten du foretrekker bil, buss eller sykkel.

En bolig i Bodøsjøen Park er en bolig for fremtiden og vi mener det er det mest sentrale nyboligområdet for barnefamilier i Bodø. I umiddelbar nærhet er en av Bodøs nyeste og mest moderne skole og flere barnehager i gangavstand. En Coop-butikk med søndagsåpent og kunstgressbane et steinkast unna. Lekeplasser og trygge lekeområder for barn i alle aldre. I tillegg har området noen av byens flotteste turstier - også tilrettelagt for barnevogn. På 5 minutter er du nede i fjæra og kan nyte en fin sommerdag på bergene. På denne måten vokser tilbudene i nærområdet i takt med de behov din familie har.

Bodøsjøen Park ligger bare et kvarters gange fra City Nord, Nordlandshallen/Bodø Spektrum og øvrige tilbud på Stormyra. Derfra er det heller ikke langt til sentrum. Kollektivtilbudet fra Bodøsjøen er meget godt, og du har køfri kjørevei til jobb og fritidsaktiviteter.

Bodøs mest populære nyboligutvikler for barnefamilier, Bodøsjøen Eiendom AS, har de siste årene bygget tilsammen ca. 130 boliger og mottakelsen har vært veldig god og tilbakemeldingene likeså. Barn, ungdom og voksne trives i Bodøsjøen Park som er både et sosialt og trygt nabolag. Ungene har alltid noen å leke med og skoleveien er trafikksikker uten kryssing av veier.

, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox